Adatvédelmi nyilatkozat

Matrica Múzeum weboldal Felhasználási nyilatkozata

 

Bevezető

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Matrica Múzeum és Régészeti Park (továbbiakban Matrica Múzeum) (webcím: http://www.matricamuzeum.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal), annak használatára, a weboldal adatgyűjtési és kezelési módjára vonatkozó használati alapelveket tartalmazza. Az Adatvédelmi nyilatkozat dokumentáció külön tárgyalja az adatvédelmet.

Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A Matrica Múzeum Látogatójának javasolja, hogy jelen nyilatkozatot olvassa el, ha pedig a leírtakkal nem ért egyet, navigáljon el a weboldalról.

 

Szerzői jogok kérdése

A weboldal és annak tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A Weboldalon található tartalom a Matrica Múzeum szellemi tulajdonát képezi. Ennek megfelelően a weboldal illetve annak tartalma a Matrica Múzeum előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel semmilyen formában.

 

Weboldal használata, módosítása, rendelkezésre állása

  • Látogató elfogadja, hogy a weboldalt a törvényes keretek közt, rendeltetésszerűen köteles használnia.
  • A weboldal használatából származó bármilyen kárért, így a látogatói generált tartalmakért a Matrica Múzeum nem tud felelősséget vállalni.
  • A Matrica Múzeum rögzítheti a látogatói web-statisztika adatokat, így az időpontot és dátumot, az IP-címet, szolgáltató nevét, az országot, a látogatott aloldalakat, és további automatikusan kinyerhető böngészési adatokat.
  • A weboldal tartalmazhat olyan linket és / vagy funkciót, amely más weboldalakra navigálnak. Ezen weboldalak semminemű tartalmáért (ideértve az adatvédelmet is) nem vállal felelősséget a Matrica Múzeum.
  • A Matrica Múzeum minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy weboldalon lévő adatok és információk pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért a Matrica Múzeum felelősséget nem vállal.
  • A Matrica Múzeum a weboldal használói által elhelyezett tartalmakért sem vállal felelősséget.
  • A Matrica Múzeum - a weboldal előzetes bejelentés nélküli módosításának jogát is beleértve - minden jogot fenntart.
  • A Matrica Múzeum mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja.
  • A Matrica Múzeum nem garantálja a weboldal hibamentességét és állandó 100%-os közzétételi (rendelkezésre állási) állapotát.

 


 

Etikai normák és ajánlások, törvényi rendelkezések

A Matrica Múzeum Látogatóinak információs önrendelkezési jogait biztosítja és védi személyes adataikat. Jelen dokumentum részben az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak figyelembe vételével került kialakításra. A Matrica Múzeum az MTE és MRSZ etikai kódexével és az Online Privacy Alliance ajánlásaival harmonizálva tesz eleget a személyes adatok gyűjtésére, kezelésére, megőrzésére vonatkozó hatályos jogszabályoknak, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló törvénynek, a hírközlésről és a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről szóló törvényi rendelkezéseknek, valamint a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról szóló kormányrendeletnek.

Felhasználási nyilatkozat módosítása

A Matrica Múzeumnak jogában áll jelen alapelveket módosítani, de nem módosíthatja úgy, hogy a tartalom eltérjen az eredetileg meghatározott céloktól, elvektől és a hatályos jogszabályoktól. A Matrica Múzeum köszönettel fogadja a véleményeket az info@matricamuzeum.hu e-mail címen.

 

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben Látogatónak a weboldal használata során kérdése, problémája van, illetve jelen nyilatkozat alapján van kérdése, az Elérhetőség aloldalon meghatározott elérhetőségeken keresztül léphet kapcsolatba Adatkezelővel, illetve a lentebb látható elérhetőségeken.

 

 

Budapest, 2011. május 1.

 

Matrica Múzeum

2440 Százhalombatta, Gesztenyés u. 1-3.

Telefon: 23+354-591, 23+540-070

Fax: 23+540-069

E-mail: info@matricamuzeum.hu

Események
 
 
Keresés
A hónap műtárgya
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról

Európa kora vaskori zenetörténetének fontos, különleges eleme a mintegy 8 cm magas kis bronzszobor.

Hírdetés
 
Adatvédelmi nyilatkozat ©2010 Matrica Múzeum, Minden jog fenntartva! | 
Matrica Múzeum