2008. december 20.

„MEDITERRÁN ÉJSZAKÁK" A „MATRICA" MÚZEUMBAN

St. Martin Karácsonyi Ünnepi koncertje

A „Matrica" Múzeumban december 20-án 19 órakor St. Martin karácsonyi ünnepi koncertjére várják a zenekedvelőket, ahol a művész legújabb lemezének anyagát hallhatják.

Az arany-, platina- és gyémántlemezes, eMeRTon-díjas művész már több alkalommal mutatkozott be a Múzeumban, ahol nemcsak zenéjével, hanem fotóival, verseivel is elvarázsolta a közönséget.
Mára már hagyománnyá vált, hogy St. Martin koncertet ad karácsony előtt a Múzeumban. A 2008-as karácsonyi zenei kiadványok egyik különlegességét a „Mediterrán Éjszakák" című legújabb lemezét hallhatja a közönség, melyen St. Martin a közelmúltban tett utazásainak élményeit, „illatait", hangulatait rögzítette.

Lemezének elkészítésénél ez alkalommal is az utazásai során ért élmények adták a fő ihletet: A művészt idézve: „Illatok és ízek, dallamok és rímek! Egy különleges súlytalan, simogató érzést keltettek bennem. Ezeket tovább szeretném adni közönségemnek, hallgatóságomnak természetesen dalban és persze versek formájában is."

Az utazni vágyókat hívja meg a mediterrán vidékre, meg egy kicsit azon túlra is. Sőt! Az időutazást is garantálja. Utazásai során Itáliában, Görögországban, Marokkóban, Spanyolországban, Portugáliában, Dél-Franciaországban töltött éjszakáiról születtek dallamok. A karácsonyi ünnepi koncerten a forró tengerparti országok hangulatát tökéletesen megidéző ismert dallamok és slágerek feldolgozásait hallhatja a közönség. A dalokat szaxofon mellett pánsípon is megszólaltatja a művész, hiszen az utóbbi időben már a pánsíp is ugyanolyan fontos szerepet tölt be az életében, mint a szaxofonok.

St. Martin az új dallamok mellett néhány verssel is megajándékozza közönségét, amikből még közelebbről megismerhetjük különleges világát.

A tízezer éves történelmi múltat bemutató „Matrica" Múzeum mindenkit sok szeretettel vár a karácsonyi koncertre. Ezzel a különleges zenei időutazással kívánunk mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket!

Bővebb információ:
Dobos Ágnes
T: 06 30 9966 045, 06 23 354 591


Események
 
 
Keresés
A hónap műtárgya
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról

Európa kora vaskori zenetörténetének fontos, különleges eleme a mintegy 8 cm magas kis bronzszobor.

Hírdetés
 
Adatvédelmi nyilatkozat ©2010 Matrica Múzeum, Minden jog fenntartva! | 
Matrica Múzeum