2008. február 20.

TEADÉLUTÁN A „MATRICA” MÚZEUMBAN

A „Matrica” Múzeumban 2008. február 20-án (szerdán) 17 órakor tárlatvezetéssel egybekötött teadélutánt tartanak a százhalombattai pedagógusoknak.

A pedagógusok megtekintik a kívül-belül, megújult Múzeumot, a „Terek, emberek, évezredek „ című új állandó kiállítás egy részét, mely a város tízezer éves múltjából ad ízelítőt. Ezután kerül sor a László Bandy és barátai című képzőművészeti kiállítás, és a Milyen lenne az én új Múzeumom képzőművészeti, és versíró pályázat gyermekmunkáinak a bemutatására.

A találkozó célja, hogy a Múzeum munkatársai és az iskolák képviselői a közös eszmecserét követően keressék a sikeres együttműködés lehetőségét. A Múzeum munkatársai már vendégül látták a városi nyugdíjasklubok tagjait és a százhalombattai óvónőket.

A program folytatásaként 18 órakor a Múzeum Baráti Kör szervezésében Hallstatti úti beszámolóra kerül sor, melyre minden érdeklődőt várnak.
A rendezvény ingyenes!

Az állandó kiállítás mellett időszaki kiállítások, előadások, koncertek, múzeumpedagógiai órák és kézműves-foglalkozások, tudományos előadások várják az érdeklődőket. Nyári időszakban a Múzeum udvarában előadóestek, koncertek kerülnek bemutatásra.

A Múzeum egész évben nyitva tart hétfő kivételével naponta 10-18 óráig.
Megújult honlapunkon folyamatosan tájékozódhat a programjainkról! www.matricamuzeum.hu

Dobos Ágnes
„Matrica” Múzeum

Események
 
 
Keresés
A hónap műtárgya
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról

Európa kora vaskori zenetörténetének fontos, különleges eleme a mintegy 8 cm magas kis bronzszobor.

Hírdetés
 
Adatvédelmi nyilatkozat ©2010 Matrica Múzeum, Minden jog fenntartva! | 
Matrica Múzeum