2012. január 7.

ÚJÉVKÖSZÖNTŐ ÜNNEPI KONCERT

ST. MARTIN  ̶  NEM MÁRTIKA, MATRICA! a százhalombattai „Matrica” Múzeumban

 

A „Matrica” Múzeumban 2012. január 7-én (szombaton) 19 órakor St. Martin újévköszöntő ünnepi koncertjére várják a zenekedvelőket.  Mára már hagyománnyá vált, hogy az arany-, platina- és gyémántlemezes, eMeRTon-díjas művész a több tízezer éves múltat bemutató Múzeum falai között évente koncertezik. A különleges, de akár megdöbbentő címmel a művész az évezredeket bemutató Múzeumra is rávilágít, ahol nem „matricákat” mutatnak be. A néha megtévesztő név nem más, mint a település római kori neve (ejtsd: mátrika).   St. Martin az elmúlt évek során a közönséget különleges zenei világába kalauzolta. Koncertjeinek hangulata a Múzeum falai között mindig elvarázsolja a hallgatóságát. Így lesz ez most is a 25 éves születésnapját ünneplő Múzeumban, ahol egész évben különleges kiállítások, programok várják az ide látogatót.

St. Martin előadóművész, zeneszerző, a magyar instrumentális zene jeles képviselője. közel 25 éve ismert, elismert művész Magyarországon és külföldön. Lemezei kimagasló példányszámot érnek el mind a mai napig. Dalai és feldolgozásai összetéveszthetetlenek, egyénisége, érzelmi világa egyedi minden muzsikájában.
St. Martin a koncertről: „Megtiszteltetés számomra, hogy elsőként köszönthetem koncertemmel a 25 éves születésnapját ünneplő Múzeumot 2012-ben. Ezért nem bízom a véletlenre, hogy mely dalok szólaljanak meg ezennel. A messzemenőkig jóérzést keltő helyszín nemcsak a jól megépített és jól berendezett épületnek köszönhető, hanem a vezetők és dolgozók szeretetteljes fogadtatásának, készséges kalauzolásának a kiállítások között a múlt homályos porondján. Ezért megragadom az alkalmat, és a múltból egész a jelenig tartó utazást kínálok a közönségnek január 7-én, este 7 órakor. Szaxofonnal és pánsíppal, olykor az autentikus népi dallamok között és persze saját, régi és új, eddig nem hallott zenéimből, beillesztve a helyszín varázsába.
Megjelenésére számítunk, jöjjön el és érezze jól magát!
Mindazok, akik január 7-én Százhalombattára a “Matrica” Múzeumba eljönnek a koncertre, nem bánják meg, hisz a zene és a történelmi múlt tökéletesen kiegészíti egymást. Ezzel a különleges koncerttel kívánnak mindenkinek sikeres újesztendőt a múzeum munkatársai!

Meghívó (pdf verzió)


Dobos ÁgnesJegyek: 3200. – Ft-os áron vásárolhatók a helyszínen és elővételben Százhalombattán,
valamint az InterTicket országos jegyirodai hálózatán és a www.jegy.hu címen online bankkártyás fizetéssel.

Bővebb információ: T: 06 30 9966 045, 06 23 354 591
E-mail: agnesdobos@matricamuzeum.hu
Web: www.stmartin.hu
 

Események
 
 
Keresés
A hónap műtárgya
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról
Kettős sípot fújó zenész szobrocskája Százhalombattáról

Európa kora vaskori zenetörténetének fontos, különleges eleme a mintegy 8 cm magas kis bronzszobor.

Hírdetés
 
Adatvédelmi nyilatkozat ©2010 Matrica Múzeum, Minden jog fenntartva! | 
Matrica Múzeum